Mieloji, prašau peržiūrėkite žemiau esantį naudingą video. Šiame video Jums pasakoju kaip reikia naudotis šiais mitybos planais. Nekantrauju kada pradėsite jais naudotis! Nuoširdžiai dėl Jūsų džiaugiuosi!
1. Atsisiųskite pirmąjį 21 dienos mitybos planą
Spauskite ant žemiau esančio mygtuko ir atsisiųskite savo mitybos planą. Šio mitybos plano laikykitės lygiai 21 dieną. Kuomet užbaigsite šį mitybos planą į kitą pasikeiskite visiškai nemokamai. Naujas mitybos planas yra patalpintas šiame puslapyje antrame žingsnyje. Tik šios mitybos sistemos pagalba Jūs gaunate tikrus rezultatus ir numestas svoris nebesugrįžta.
2. Atsisiųskite antrąjį 4 savaičių mitybos planą.
Dėmesio! Jeigu Jums netinka pirmasis mitybos planas galite naudotis šiuo antruoju mitybos planu. Jūs taip pat gausite labai puikius rezultatus, tačiau kaip minėjau ankščiau geriausią rezultatą gausite laikydamiesi jų abiejų vienas po kito.
Šis antrasis mitybos planas yra sudarytas 4 savaitėms. Jame rasite gausų patiekalų pasirinkimą. Taip valgymai tikrai Jums nenusibos.
Spauskite ant žemiau esančio mygtuko ir atsisiųskite savo antrąjį mitybos planą. Šiuo mitybos planu naudokitės kuomet pabaigsite savo pirmajį planą. Tai yra Jūsų naujasis gyvenimo būdas. Tai nėra tik dar viena neveikianti dieta. Šio mitybos plano pagalba Jūs diena iš dienos gražėjate ir tirpdinate nereikalingus kilogramus.
Ingredientai:
–
Virtuviniu kombainu susmulkinkite džiovintas uogas, saulėje džiovintus abrikosus ir džiovintas figas. Tuomet sumaišykite likusius ingredientus ir iš mišinio suformuokite kamuoliukus. Juos šaldiklyje galite laikyti 2 savaites.
Ingredientai (1 porcijai):
–
Chia sėklas užpilkite augaliniu pienu, įmaišykite medaus, cinamono ir palikite kelioms minutėms (galite šaldytuve). Į stiklinės ar kito norimo indo dugną įpjaustykite norimais griežinėliais braškių arba įberkite šilauogių. Taip pat atskirai virtuviniu kombainu susmulkinkite dar keletą braškių. Ant pjaustytų braškių ar šilauogių supilkite chia sėklų pudingą. Ant viršaus vėl įdėkite uogų. Uogas užpilkite virtuviniu kombainu susmulkintomis braškėmis. Viską papuoškite graikiškais riešutais.
Ingredientai (4 porcijoms):
–
Virtuviniu kombainu susmulkinkite tofu. Į gautą masę įdėkite kakavos, medaus ir viską gerai išmaišykite. Supilkite dalį pudingo į serviravimo stiklines ar indelius. Smulkiai supjaustykite bananus ir uždėkite ant pudingo. Vėlgi ant viršaus supilkite kitą dalį pudingo (turi gautis sluoksniuotas desertas). Papuoškite nesmulkinta kakava ir uogomis.
Ingredientai (2 porcijoms):
–
Virtuviniu kombainu suplakite šaldytus bananus ir kokosų pieną. Gautą masę sudėkite į norimą dubenį ar ledainę. Galite papuošti norimomis uogomis.
Ingredientai (1 porcijai):
–
Virtuviniu kombainu suplakite avižas, pusę banano, linų sėmenis, pieną ir vieną šaukštą riešutų sviesto. Gautą masę supilkite į dubenį, įberkite cinamono ir kepimo miltelių, išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įdėkite šiek tiek kokosų aliejaus. Vienas blynelis – vienas šaukštas mišinio. Kol blyneliai kepa papuoškite juos smulkiai supjaustyto pusės banano griežinėliais ir likusiu riešutų sviestu. Kiekvienai pusei iškepti reikia maždaug 2-3 minučių. Blynelius galite pagardinti norimomis uogomis arba agavų sirupu.
Ingredientai (2-3 porcijoms):
–
Paruoškite ananasą. Nupjaukite viršūnę ir padalinkite per pusę. Vieną ananaso pusę išskopkite. Į išsklopto ananaso vidų įdėkite smulkiai supjaustytą obuolį, arbūzą, melioną, šilauogių arba mėlynių bei trešnių.
Ingredientai:
–
Chia sėklas užpilkite augaliniu pienu ir palikite kelioms minutėms (galite šaldytuve). Sutrinkite bananus šakute arba smulkintuvu. Į gautą masę įberkite cinamono, išmaišykite. Įberkite smulkintų gvazdikėlių. Išbrinkusias chia sėklas supilkite į bananų masę, išmaišykite. Atskirame dubenyje išmaišykite penkių grudų dribsnius su cinamonu, migdolais ir spanguolėmis. Įmaišykite skystą chia sėklų ir banaų mišinį į sausus ingredientus. Gali šiek tiek užtrukti, kol avižos sugers skystį. Sudėkite mišinį į kvadratinę kepimo ar serviravimo formą ir tolygiai paskirstykite. Mišinį laikykite šaldytuve per naktį, o tada supjaustykite į batonėlius, kad būtų patogu prireikus užkąsti.
Ingredientai:
–
Smulkiai supjaustykite arba susmulkinkite virtuviniu kombainu visus žalumynus, baltąjį ir raudonąjį kopūstus, imbierą. Juostelėmis supjaustykite paprikas. Skiltelėmis supjaustykite obuolius. Sumeskite viską į dubenį ir išmaišykite. Pridėkite razinų bei smulkintų graikiškų riešutų. Paruoškite padažą. Išmaišykite garstyčias, medų, alyvuogių aliejų, himalajų druską ir balzaminį actą. Gautą padažą galite įmaišyti į salotas arba patiekti atskirai padažinėje.
Ingredientai:
–
Sudėkite bulves į puodą ir užpilkite vandeniu. Virkite ant vidutinės ugnies 10 min. Kol bulvės verda supjaustykite kalafiorą. Praėjus 10 min. kalafiorus sudėkite į puodą šalia bulvių. Uždenkite dangčiu ir virkite viską kartu dar 10 min. Paruoškite smidrus. Nupjaukite smidrų galūnes ir sudėkite smidrus į keptuvę. Užpilkite smidrus vandeniu, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies 10 min. Išvirus bulvėms ir kalafiorui, nupilkite vandenį ir susmulkinkite smulkintuvu kartu su daržovių sultiniu. Pagardinkite himalajų druska ir pipirais. Bulvių ir kalafiorų košę patiekite su troškintais smidrais.
Ingredientai (4-6 porcijoms):
–
Saldžias bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Morkas nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Salierus taip pat supjaustykite griežinėliais. Smulkiai supjaustykite baltąjį ir raudonąjį svogūnus, pomidorus bei česnakus. Puode įkaitinkite vieną šaukštą kokosų aliejaus. Sudėkite svogūnus, česnakus, pomidorus, pamaišykite ir pakepinkite 5 min. Į puodą suberkite juoduosius pipirus, himalajų druską, karį bei maltą papriką, išmaišykite. Suberkite likusius ingredientus ir supilkite daržovių sultinį bei verdantį vandenį, kad viską apsemtų. Permaišykite, uždenkite dangčiu ir troškinkite 30 min.
Ingredientai (4 porcijoms):
–
Griežinėliais supjaustykite svogūną. Susmulkinkite česnaką ir imbierą. Nulupkite sviestinį moliugą ir supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite kokosų aliejaus. Sudėkite į keptuvę supjaustytus svogūną, česnaką ir imbierą. Kepkite apie penkias minutes, tuomet sudėkite kalendrą, juoduosius pipirus, druską ir sviestinį moliūgą, pamaišykite. Supilkite kokosų pieną. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 min. Supjaustykite „Pak Choi“ salotą. Į keptuvę su troškiniu sudėkite supjaustytas salotas ir dar troškinkite uždengę dangčiu apie penkias minutes.
Ingredientai (4 porcijoms):
–
Susmulkinkite svogūną. Kubeliais supjaustykite pomidorus, papriką ir baklažaną. Į gilų puodą sukrėskite visas supjaustytas daržoves ir shiitake grybus. Viską užpilkite su 300 ml vandens. Ant vidutinės ugnies, uždengę dangčiu, troškinkite daržoves apie 10 min. Į puodą ant daržovių suberkite ruduosius ryžius, išmaišykite ir įpilkite dar vandens. Vandens pilkite du kart daugiau negu ryžių. Ant silpnos ugnies uždengę dangčiu troškinkite 20 min. Permaišykite viską ir dar troškinkite uždengę dangčiu 20 min.
Ingredientai (4 porcijoms):
–
Paruoškite artišoką. Susmulkinkite svogūną, česnaką ir pomidorą. Giliame puode su vienu šaukšteliu kokosų aliejaus pakepinkite supjaustytus svogūną, česnaką ir pomidorą kartu su prieskoniais apie 5 min. Kol kepa įpilkite šiek tiek verdančio vandens. Po 5 min į puodą suberkite lęšius ir įpilkite apie 300 ml verdančio vandens, išmaišykite. Ant viršaus sudėkite artišoką, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 20 min.
Ingredientai (4 porcijoms):
–
Perpjaukite avokadą per pusę, išmeskite kauliuką ir sudėkite į virtuvinį kombainą arba smulkintuvą. Taip pat šalia sudėkite imbierą, supjaustytus laiškinius svogūnus bei salierą. Įberkite druskos ir suplakite, kad gautumėte tyrę. Nupjaukite agurkų galus, kad neliktų karčių dalių, galite nulupti ir supjaustykite griežinėliais. Sudėkite agurkus į gautą tyrę ir maišykite virtuviniu kombainu ar smulkintuvu, iki masė taps vientisa. Supilkite citrinos sultis ir vėl išmaišykite. Įpilkite šiek tiek vandens, išmaišykite. Pagardinkite džiovinta mėta.
Ingredientai:
–
Puode virkite bolivinę balandą su žiupsneliu himalajų druskos. Virkite 10 min. Susmulkinkite svogūną, pomidorą, papriką. Sukrėskite į dubenį supjaustytas daržoves, kukurūzus, žirnelius, špinatus, druską, pipirus, ciberžolę, obuolių actą, alyvuogių aliejų ir išmaišykite. Išskleiskite salotos lapus ant lėkštės ir ant kiekvieno dėkite šaukštą bolivinės balandos ir šaukštą paruoštų salotų mišinio. Pagardinkite džiovintu baziliko ir raudonėlio mišiniu, goji uogomis ir smulkintais graikiškais riešutais.
Ingredientai (4 porcijoms):
–
Susmulkinkite svogūną, česnaką, pomidorus ir imbierą. Įkaitinkite puodą ant vidutinės ugnies ir įpilkite kokosų aliejaus. Sudėkite į keptuvę svogūną, česnaką ir imbierą. Kepkite apie 3 min, tuomet sudėkite pomidorus, įberkite druskos, ciberžolės, masala prieskonių mišinio, kalendrą, pamaišykite. Įpilkite šiek tiek virinto karšto vandens. Uždenkite puodą ir troškinkite 5 min. Suberkite lęšius, įpilkite du kart daugiau vandens. Sudėkite brokolius, kalafiorą ir avinžirnius, pamaišykite. Puodą uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite 20 min.
Ingredientai (4 porcijoms):
–
Supjaustykite tofu kubeliais ir sumaišykite su kalendra. Griežinėliais supjaustykite svogūną. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite kokosų aliejaus. Sudėkite į keptuvę svogūną, tofu, druską, pipirus ir papriką. Uždenkite keptuvę dangčiu ir pakepinkite apie 5 min. Suberkite brokolius ir kalafiorus, įpilkite kokosų pieną bei įberkite ciberžolės, pamašykite. Uždenkite keptuvę dangčiu ir pakepinkite apie 10-12 min.
Ingredientai (2 porcijoms):
–
Paruoškite padažą: sumaišykite smulkintą česnako skiltelę su tahini ir sojų padažais, balzaminiu actu ir įberkite kokosų cukraus bei juodųjų pipirų. Paruoštą padažą atidėkite į šalį. Į puodą suberkite ryžius, užpilkite 180 ml vandens ir virkite 10 min. Susmulkinkite svogūną, papriką. Tofu supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite kokosų aliejaus. Sudėkite į keptuvę svogūną, papriką, spindulinių pupelių daigus, edamame pupeles ir tofu, pamaišykite. Kepkite apie 5 min. Supilkite padažą ir išmaišykite. Įpilkite šlakelį karšto virinto vandens, išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Kepkite dar 5 min. Troškinį uždėkite ant ryžių ir skanaukite.
Ingredientai (2 porcijoms):
–
Į puodą sudėkite spaghetti makaronus, užpilkite vandeniu, įberkite žiupsnelį druskos ir virkite 10 min. Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Įkaitinkite keptuvę ant aukštesnės temperatūros ir įpilkite kokosų aliejaus. Sudėkite svogūną ir česnaką. Kepkite apie 3 min. Sudėkite pomidorus, susmulkinkite juos medine mentele ir išmaišykite. Įberkite žiupsnelį druskos, juodųjų pipirų ir saldžiosios paprikos, išmaišykite. Kepkite 2 min. Suberkite pupeles, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir ant nedidelės ugnies troškinkite 5 min. Išvirtus makaronus patiekite su paruoštu padažu.
Ingredientai (1 porcijai):
–
Suplakite visus ingredientus, kad kokteilis taptų vientisas.
Ingredientai (1 porcijai):
–
Suplakite visus ingredientus, kad kokteilis taptų vientisas.
Parašykite man: labas@IlkaAdams.lt
[userpro template=register type=”forma2″]